Participare la conferința națională privind impactul POR 2007-2013

Participare la conferința națională privind impactul POR 2007-2013

ACZ Consulting, alături de partenerul t33, a participat la conferința națională privind impactul Programului Operațional Regional 2007-2013, organizată în data de 3 martie 2016, la Palatul Parlamentului, de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Pe parcursul evenimentului, Andrea Gramillano (expert cheie în evaluare) a prezentat rezultatele rapoartelor de evaluare elaborate de Consortiul ACZ Consulting & t33 & Iris pentru nouă Domenii Majore de Intervenție aferente POR 2007-2013.

În cadrul conferinței au fost prezenți: Vice Prim-Ministrul și Ministrul Dezvoltării Regional și Administrației Publice – dl. Vasile Dâncu, Comisarul UE pentru Dezvoltare Regională – dna. Corina Crețu, Ministrul Fondurilor Europene – dna. Aura Răducu și 5 foști Miniștri pentru Dezvoltare Regională.

Declarațiile oficialilor de la nivel național și european au furnizat o perspectivă amplă asupra trecutului, prezentuuil și viitorului fondurilor pentru dezvoltare regională, oferindu-ne informații prețioase cu privire la provocările și rezultatele FEDR în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *